NOTÍCIES

10.11.2019

Aquest cap de setmana els Trons han realitzat la primera sortida del curs a Montserrat.

Durant dissabte, els Trons van tenir l'oportunitat de descobrir el Santuari de Montserrat i conèixer el Monestir. En Jordi, un monjo de Montserrat, ens va fer una visita del lloc on...

09.11.2019

Dissabte 9 de novembre les dinamites vam anar a treballar l'eix de la Natura al Parc de Can Godó de Teià. Vam anar caminant passant per la Deixalleria de Premià de Dalt seguint el camí fins la carretera de Teià fins al poble, fent diferents parades per explicar l'espai...

18.10.2019

El passat dissabte dia 12 vam inciar un nou curs, primer de tot celebrant el pas d'unitats amb la ja tradicional entrega de flames als i les que passen d'unitat.

Després de l'activitat conjunta i una petita estona per unitats amb els i les noves responsables, vam compar...

18.10.2019

Imagineu un espai on...

...ser vosaltres mateixos

...conèixer a persones com vosaltres

...aprendre molt

...conèixer el vostre entorn

...practicar els valors que us mouen

...descobrir el servei

...treballar la espiritualitat de forma oberta

...descobrir a Jesús

...predicar amb l...

23.06.2019

El passat 23 de juny La Traca conjuntament amb l'Ajuntament de Premià de Mar, va organitzar la Revetlla de Sant Joan i la Rebuda de la Flama del Canigó.

Com cada any, l'event va ser un èxit! Vàries entitats premianenques van col·laborar amb nosaltres per fer d'aquella c...

02.06.2019

Aquest diumenge La Traca ha realitzat l'últim cau. Per celebrar el final de curs, vam fer una sortida conjunta amb tots els nois i noies de l'Agrupament.

Al matí de diumenge vam anar al Salting de Badalona, vam dinar tots i totes junts, i vam fer jocs d'aigua per refres...

17.04.2019

Els passats dies 12, 13, 14, 15 i 16 d'abril els Trons van fer la ruta del Camí de Ronda per celebrar la Pasqua Jove amb altres joves d'Agrupaments de Joves La Salle Catalunya.

Aquest any, com a novetat i per celebrar els 300 anys de la mort de Sant Joan Baptista de La...

16.04.2019

Els passats 13, 14 i 15 d'abril les Piules i Dinamites de La Traca van assistir, com cada any, a Sant Martí de Sesgueioles per celebrar la Pasqua amb nois i noies d'altres Grups de Joves La Salle Catalunya!

Les Piules, els grocs, van gaudir de tres dies a la casa de col...

18.03.2019

Durant els dies 16 i 17 de març les Piules i les Dinamites van visitar Sant Celoni. Tots plegats van gaudir d'un cap de setmana molt divertit en contacte amb la natura!

Durant dissabte, les Piules van descobrir la ciutat, van fer jocs i van conèixer els seus habitants....

12.02.2019

Aquest any hem celebrat un cop més la Clau juntament amb molts altres agrupaments de Joves la Salle. En total erem 450 nens i nenes i 100 caps i quel·les durant el cap de setmana. Hem estat a Cambrils, un poble costaner amb una tradició molt marítima. De fet, ens han v...

Please reload

Ens trobareu a l'escola La Salle Premià de Mar

C/ Abat Oliba nº17 08330 Premià de Mar    grupjovelatraca@gmail.com    www.latracalsp.com

  • @latraca.lasallepremia
  • @latracalsp