top of page

Ja s'ha acabat la Pasqua...


La Setmana Santa ja s'ha acabat i tornem a la rutina.. però, a La Traca, amb bon regust de boca per totes les activitat que hem fet!!

Vam començar amb la Pasqua Jove, la segona trobada annual de Joves La Salle. Infants i joves de La Traca, de l'Agrupament Erol (La Salle St Celoni), del grup Ben Enllà (La Salle Reus), del grup 7de9 (La Salle Comtal) i del Bisbat d'Urgell ens vam trobar al Casal La Salle de St Martí de Sesgueioles el dissabte 19 i va començar la activitat que portàvem preparant des del gener. Els participants dels grups de Grocs (Piules), Blaus (Dinamites) i Vermells (Trons) estaven disposats a passar tres dies coneixent a nous amics, caminant, jugant, descobrint...

El grup de Vermells començà la seva ruta a Guissona per tornar caminant fins al Casal, els Blaus, per causes meteorològiques van haver d'anar directament a la casa del Molí de La Roda amb el grup de Grocs. Allà van fer tot tipus d'activitats, els Grocs van haver de trobar un tresor mentre que els Blaus van resoldre un assassinat. Els Vermells es van posar a la pell dels refugiats que fugen de les guerres dels seus països durant la seva ruta fins al Casal. Entre excursions, pluja, xerrades, jocs, tallers,etc. Se'ns van passar els tres dies volant!!

Dilluns al matí cada grup va fer la seva celebració i posteriorment vam dinar tots a la plaça del casal abans de fer l'hora dels adéus i cada grup pujà al bus per tornar cap a casa!

Un grup de Verds (Batxillerat) de les escoles La Salle Mollerussa i La Salle Congrés (Barcelona) han anat aquesta Setmana Santa a viure una experiència internacional i personal a la Comunitat de Taizé (França).

Després de La Pasqua Jove, Joves La Salle convidà als seus animadors a viure una experiència per la Pasqua al Monestir de les Avellanes, la PASQUAVELLANES16, organitzada per Maristes i amb la col·laboració de Joves La Salle, La Salle Catalunya i el Bisbat d'Urgell. Des de dijous fins diumenge animadors de La Traca, del grup 7de9 i de la Junta de Joves La Salle Catalunya així com altres persones relacionades amb La Salle (professors, germans, PROIDE...) vam estar inmersos en un ambient que va fomentar descobriment de noves realitats i noves amistats així com la vivència de la Pasqua i també el descobriment d'un mateixi de Jesús. Hem tornat amb ganes de complir els nostres somnis!!

bottom of page