top of page

Sortides d'estiu

Durant aquest mes, després de la fatídica notícia de l’anul·lació dels campaments 2020 a causa de la COVID-19, els caps i les quel·les no volíem perdre l’oportunitat d’acomiadar el curs d’una manera especial. Per aquesta raó, vam decidir fer sortides per unitats a diferents llocs per poder fer un tancament amb totes les mesures de seguretat i felicitat establertes.


La primera sortida que es va dur a terme van ser els TNT’S. Aquests van anar dos dies a la muntanya de Montserrat on van fer una coneixença més profunda de la història de Montserrat i el seu monestir, a més que van fer la pujada a Sant Jeroni, un dels pics més alts de la pròpia muntanya.


La segona sortida va ser la realitzada per la branca de Trons. Ells van anar de sortida a visitar el Castell de Montesquiu on van poder realitzar activitats més personals i també conèixer nous paranys socioculturals de la comarca d’Osona.


Les Dinamites van ser la tercera sortida. Aquesta va ser una caminata des de La Salle Premià de Mar fins al Castell de Burriac a Cabrils. La ruta aquesta anava enfocada en poder observar els paisatges de muntanya que envolten casa nostra i la comarca del Maresme.


Per acabar, la unitat de Piules va fer una sortida al Bosc Vertical de Mataró. En aquesta van poder gaudir de diverses tirolines, ponts, cordes fluixes, entre d’altres. A més de diversos jocs en les zones boscoses de la muntanya.






bottom of page