top of page

Ja hem fet el primer cau!

Després d’un final de curs virtual i d’una sortida d’estiu que ens va servir per poder veure’ns, gaudir de moments junts com no ho havíem pogut fer des del març i alleugerir una miqueta la tristesa que ens havia causat la notícia de l’anul·lació dels campaments, va arribar per fi l’inici de curs. El dissabte 17 d’octubre tant els caps i les quel·les com els i les infants i joves vam trobar-nos de nou a La Salle a les 16:00 amb unes ganes increïbles de tornar a fer cau, ja que semblava que la situació ens ho permetia i teniem la certesa de poder mantenir les condicions sanitàries i de seguretat necessàries.





La unitat de TNT’s 1 va trobar-se de 12:00 a 14:00, abans que la resta per adaptar-se als horaris dels i les joves, i van fer diverses dinàmiques. Van parlar de com se sentien respecte la situació que estem vivint i també van fer alguns jocs.





TNT’s 2 van debatre sobre allò que volien fer durant el curs, i van parlar sobre que aquest any se centraran molt en fer activitats d’introspecció i creixement personal.





Trons van dedicar l’estona a donar la benvinguda a tots els nous integrants del grup. A més també van jugar a jocs i van parlar de quines expectatives tenen per aquest curs.





En el cas de les Dinamites, van conèixer l’eix d’animació que treballaran durant el curs i van descobrir que aquest any seran extraterrestres, i que gràcies a un equip de la NASA podran congelar persones il·lustres de la història per poder conèixer-les.





Finalment la unitat de Piules va donar també la benvinguda als nous participants, que aquest any en són uns quants, van fer molts jocs i van passar una molt bona estona.





A més Totes les unitats van fer la celebració del pas, que consisteix en acomiadar a les persones que deixen una unitat per passar a la següent, i donar-los la benvinguda en el seu nou grup. La situació no ens va permetre fer-ho de manera conjunta com sempre fem, però cada unitat va fer una petita dinàmica i vam cantar junts i juntes una cançó mentre recordàvem els bons moments passats a les unitats anteriors i pensàvem en què esperàvem viure dins del nou grup.


Aquesta alegria i il·lusió per poder retrobar-nos i encetar un nou curs ple de noves experiències ha estat interrompuda de nou per un confinament que no ens permet trobar-nos els caps de setmana, però això no ens va aturar al març i no ens aturarà pas ara. Els caps i quel·les creiem que l’educació en el lleure és essencial, i per això, mentre no puguem dur a terme la nostra tasca de forma presencial, us oferirem dinàmiques en format virtual per fer-ho tot una miqueta més fàcil de portar. Esperem poder tornar a veure’ns tots i totes ben aviat, una abraçada molt forta i fins al proper cau.



bottom of page