top of page

Ja hem fet el primer cau!

Després d’un final de curs virtual i d’una sortida d’estiu que ens va servir per poder veure’ns, gaudir de moments junts com no ho havíem pogut fer des del març i alleugerir una miqueta la tristesa que ens havia causat la notícia de l’anul·lació dels campaments, va arribar per fi l’inici de curs. El dissabte 17 d’octubre tant els caps i les quel·les com els i les infants i joves vam trobar-nos de nou a La Salle a les 16:00 amb unes ganes increïbles de tornar a fer cau, ja que semblava que la situació ens ho permetia i teniem la certesa de poder mantenir les condicions sanitàries i de seguretat necessàries.

La unitat de TNT’s 1 va trobar-se de 12:00 a 14:00, abans que la resta per adaptar-se als horaris dels i les joves, i van fer diverses dinàmiques. Van parlar de com se sentien respecte la situació que estem vivint i també van fer alguns jocs.

TNT’s 2 van debatre sobre allò que volien fer durant el curs, i van parlar sobre que aquest any se centraran molt en fer activitats d’introspecció i creixement personal.

Trons van dedicar l’estona a donar la benvinguda a tots els nous integrants del grup. A més també van jugar a jocs i van parlar de quines expectatives tenen per aquest curs.

En el cas de les Dinamites, van conèixer l’eix d’animació que treballaran durant el curs i van descobrir que aquest any seran extraterrestres, i que gràcies a un equip de la NASA podran congelar persones il·lustres de la història per poder conèixer-les.

Finalment la unitat de Piules va donar també la benvinguda als nous participants, que aquest any en són uns quants, van fer molts jocs i van passar una molt bona estona.