top of page

Pasqua Jove 2022

Després de quasi dos anys de pandèmia per fi hem pogut tornar a celebrar una de les trobades anuals que realitzem amb Joves La Salle: La Pasqua Jove! Aquest any hem tingut el plaer de poder compartir uns dies amb els companys i companyes d’Estrella del Nord al Molí de la Roda de Sant Martí de Sesgueioles.


Grocs (Piules) han arribat al regne de Sant Martí convocats a una assemblea del Rei Bàrbar amb la missió de reconstruir les torres de valors que el rei Esbirro havia derruït.

Treballant tots plegats el valor de cada torre i amb l’ajuda del Conseller Reial Misteriós Ge les van poder tornar a construir i retornar els valors perduts al regne.


Blaus (Dinamites) s’han trobat amb un cadàver i han hagut de resoldre aquest crim. A partir de diversos testimonis que els han anat visitant han pogut reunir diferents proves per a trobar qui era l’assassinat. Qui podia ser?


Per últim, Vermells (Trons) van fer una ruta des de Manresa fins al molí, realitzant diverses activitats de reflexió durant el viatge.


Han estat uns dies de goig que hem gaudit al màxim tots plegats. L’any que ve més i millor!
Comments


bottom of page