top of page

Nous caps i quel·les!

Aquest curs a més dels caps i quel·les que molts i moltes de vosaltres ja coneixeu hem tingut unes molt bones incorporacions dels TNT’s de l’any passat, que deixen enrere la seva etapa com a nens i comencen en el món del monitoratge en les unitats de les Piules i les Dinamites.

A alguns d’ells ja els coneixeu! L’Arnau i el Ferran l’any passat ja van començar a fer de precaps de les Piules durant tot el curs i els campaments a l’estiu. Aquest any l’Arnau repeteix l’experiència amb les Piules i el Ferran fa el salt com a monitor de la unitat següent, les Dinamites.

Cap a mitjans del curs passat també es va incorporar com a precap la Carla B. a Dinamites. Aquest any també repeteix amb els nens i nenes d'aquesta unitat. A aquesta també s’incorpora la Maria, que ja va fer de pre-cap als campaments de Sant Martí amb les Piules.

Les piules han tingut la sort d’estrenar-se com a infants de les quel·les Carla M. i Sònia, que inicien aquest curs la seva experiència com a monitores amb la unitat més petita.

Tots ells formen part del nostre equip de caps i quel·les i des de La Traca estem molt contents amb les seves incorporacions i desitgem que el seu camí a La Traca com a Booms perduri durant molts anys!



bottom of page