top of page

La Clau 2020

Un altre any més hem celebrat la Clau juntament amb altres agrupaments i esplais de Joves La Salle. Enguany ha estat celebrada a la nostra Salle, a Premià de Mar, ja que aquest curs la Traca fa 10 anys igual que la Clau, on el seu primer any va ser en aquesta mateixa ubicació. En total vam ser unes 500 persones contant infants i animadors/es.


Com que ha sigut al nostre estimat poble, hem volgut rememorar el mar i la nostra festa major fent un eix sobre els pirates. Principalment hem tingut les nostres guerres pirates reivindicant i treballant el gènere, a més que en cada clau han treballat un aspecte molt important. El nivell groc ha estat fent activitats sobre el treball en equip i la cooperació entre ells. Els blaus han estat treballant la diversitat i tot el que comporta. Les unitats de vermells han fet més èmfasi en la tolerància i el respecte. Finalment, els grups més grans, els verds, han acabat treballant el servei i la responsabilitat a través del gènere com a eix vertebrador.


Han estat un parell de dies amb moltes activitats, jocs i diverses dinàmiques. Han après a superar diferents proves i a ser bons pirates. Això ho van celebrar el diumenge matí fent una rua per tot el poble i realitzant macro-jocs on han posat tota la seva valia.


En conclusió, ha estat un cap de setmana ple d’energia, potent, alegre i amb moltes noves amistats!


bottom of page