top of page

Ja ha arribat la Flama del Canigó 2021!

Aquest any hem tornat a celebrar la revetlla de Sant Joan al lloc de sempre, al pàrquing de la Salle Premià. Acte organitzat per l'ajuntament de Premià de Mar, Òmnium Cultural i l'Agrupament La Traca


Coneixent el moment en què estem vivint a causa de la COVID-19 hem hagut d'extremar totes les mesures necessàries per poder gaudir d'una revetlla i d'una rebuda de la Flama de la manera més segura possible.


Es va fer una animació per tots els infants i famílies amb música i una actuació dels diables del poble. Més tard, es va fer l'acte d'inauguració del Pla de la Flama del Canigó. Anomenar al pàrquing del darrere de La Salle amb aquest nom és un pas endavant en la història de la flama aquí a Premià de Mar.


Cal insistir que no només s'ha fet la inauguració del Pla de la Flama del Canigó sinó que també, com cada any, es va realitzar la rebuda de la Flama portada pels ciclistes i col·locada davant de tothom. Per celebrar la rebuda d'aquest any es va fer la lectura del pregó per membres de La Traca i va acabar amb unes paraules de l'alcalde de Premià.


Per concloure, cal donar les gràcies a totes les entitats que participen any rere any en aquest acte del poble i sobretot a les famílies que ens acompanyen incondicionalment.




bottom of page