top of page

Sortida Trons a Montserrat


Aquest cap de setmana els Trons han realitzat la primera sortida del curs a Montserrat.

Durant dissabte, els Trons van tenir l'oportunitat de descobrir el Santuari de Montserrat i conèixer el Monestir. En Jordi, un monjo de Montserrat, ens va fer una visita del lloc on viu, ensenyant-nos espais màgics, i ens va explicar una mica més com és la seva vida. Moltes gràcies a l'Àngel per posar-nos en contacte amb la comunitat del Monestir de Montserrat, i al Jordi per acollir-nos i dedicar el seu temps a compartir la vida monàstica.

Diumenge vam fer una excursió per la serra, connectant-nos amb la natura i gaudint de paisatges increïbles.

Entre tots i totes vam gaudir molt del cap de setmana. Vam viure moments molt especials i ens vam conèixer una mica més. Les imatges parlen per si soles!


bottom of page