top of page

La Clau 2019


Aquest any hem celebrat un cop més la Clau juntament amb molts altres agrupaments de Joves la Salle. En total erem 450 nens i nenes i 100 caps i quel·les durant el cap de setmana. Hem estat a Cambrils, un poble costaner amb una tradició molt marítima. De fet, ens han visitat un munt de personatges marítims com Posidó i la seva filla, una pescadora enamorada i fins i tot una estrella de mar que parla! Tots els nens i nenes de totes les edats van ajudar la pescadora a convèncer a Posidó de que mereixia casar-se amb la seva filla participant en diversos jocs, tallers i dinàmiques relacionades amb el mar i la seva preservació, la dona, el treball en equip... En definitiva, ha estat un cap de setmana molt mogut en el que tots i totes hem retrobat a vells amics i n'hem fet molts de nous!


bottom of page