top of page

Les Piules a Figueres


Després d’un cap de setmana mogudet i divertit, les Piules han tornat de Figueres! Un total de trenta infants, juntament amb sis monitors i monitores, van marxar dissabte dia 1 de desembre al matí cap a la ciutat natal del gran artista Salvador Dalí. Durant dissabte les Piules van fer diverses activitats. Al matí van jugar amb Dalí a La Salle Figueres, i per la tarda van sortir a descobrir la ciutat. A la nit el germà Toni va cuinar un deliciòs sopar. Diumenge al matí van pujar al Castell de Sant Ferran, on van fer una visita guiada que els va interessar molt. Les fotografies del cap de setmana diuen més que mil paraules, les Piules s’ho han passat super bé, han gaudit d’un cap de setmana on a part de bon temps, hi havia bona companyia i molta diversió!


bottom of page