top of page

La Traca organitza la II edició de l'esquiada a la Molina


Bon any 2017 a tothom. Any nou i reptes nous, La Traca sempre està a punt.

Per segon any consecutiu, La Traca organitza el dia 28 de gener l'Esquiada a la Molina, és una activitat oberta a tota l'escola, tant alumnes, com a pares i mares, com a mestres de l'escola i amics de La Traca.

A la web es pot trobar una petita descripció i el formulari per omplir amb les dades dels participants i l'opció escollida per realitzar amb amics i familia el dia 28 de gener.

- L'opció 1 és una proposta per aquells que només volen passar el dia a la neu i jugar amb ella, sense monitors d'esquí i anar una mica per lliure amb els trineus o pales. L'hora de dinar és conjunta amb tots els altres.

- L'opció 2 és una proposta per aquells que volen esquiar sense monitor, per tant necessitem alguna informació prévia que l'agència d'esquí ens demana. Es faran dos torn per esquiar amb el descans del dinar en mig. aquesta opció està indicada per les persones que saben esquiar sense problemes i poden anar sols.

- L'opció 3 és molt semblant a la opció 2 però amb monitor, pel mateix motiu ens demanen certa informació que es troba a la inscripció. Tindran el mateix descans per dinar amb la resta dels participants.

No sigueu tímits, participeu per què ho passarem d'allò més bé compartint neu, bones estones i, sobretot, sol i dia d'esquí. Per més informació consulteu la nostra web i si teniu algun dubte feu-nos enviar un mail.

bottom of page