top of page

La Traca organitza l'esquiada!


Comencem el 2016 amb una nova proposta per a vosaltres, organitzem una esquiada!! Pot venir tothom qui vulgui!!

El dia 30 de Gener ens trobarem per anar a La Molina!

Trobareu tota la informació a la autorització situada a la pàgina principal del web. Dins d'aquesta se us proposen una sèrie d'opcions, en cas que estigueu interessats en alguna opció no representada no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al correu grupjovelatraca@gmail.com. Us respondrem el més aviat possible!

Cal que ompliu la butlleta d'incripció i la deixeu a la bústia de secretaria conjuntament amb el comprovant de pagament abans del 22 de Gener. Aquells que sigueu de La Traca i que tingueu els pagaments domiciliats amb nosaltres i no ens deixeu el comprovant de pagament us ho cobrarem directament sense cap problema.

Es pot inscriure qualsevol persona, sigui de La Traca o no, sigui de l'escola o no.

El dia de l'esquiada els monitors de La Traca acompanyarem als nens que vinguin sense adults responsables durant el viatge amb autocar fins a La Molina i estarem amb ells fins que els monitors d'esquí facin els grups per nivells i s'en vagin a esquiar. També estarem amb ells mentre no esquien durant l'hora de dinar i quan acabin la jornada baixarem amb ells el trajecte de tornada.

Comments


bottom of page