top of page

Primer cau i moltes coses més!


El passat dissabte dia 12 vam inciar un nou curs, primer de tot celebrant el pas d'unitats amb la ja tradicional entrega de flames als i les que passen d'unitat.

Després de l'activitat conjunta i una petita estona per unitats amb els i les noves responsables, vam compartir un berenar amb les famílies, en el cual vam també fer un gest a aquells companys i companyes que aquest curs deixen el voluntariat setmanal amb nosaltres.

Per si encara teníem ganes de més coses...seguidament vam fer la reunió informativa d'inici de curs, a la que vam explicar el funcionament diari, els nostres valors, activitats...també vam parlar dels #10anysfentBOOM, estigueu alerta!

Agraïm molt a les famílies, a tota la comunitat educativa, a l'equip directiu i a membres de la Junta de l'AMPA la seva presència, suport i col.laboració. Aquest curs promet!

Bon curs a tots i totes!

bottom of page