top of page

Un any més, la Pujada a Montserrat a Peu


Ja hem fet un cop més la Pujada a Montserrat a Peu, una activitat organitzada per La Salle Catalunya i Joves La Salle que és possible gràcies a germans, famílies, professors, treballadors, etc. voluntaris provinents d'arreu de Catalunya i de les 24 escoles La Salle del sector. Enguany hem celebrat la 38a edició i, el Monestir de Montserrat, durant el dissabte va acollir als més de 1500 participants cansats després d'haver fet qualsevol de les 12 rutes ofertades aquest any.

El programa de la trobada va ser similar al d'altres anys. Després de descansar o caminar durant al matí i dinar per grups d'origen a la Plaça del Monestir, un grup de batucada de la Salle Premià va animar la festa, que van seguir animant el Gmà. Javi i el Gmà. David amb les cançons de 70xSet mentre assajàvem per la pregària que vindria després, aquest any, organitzada per la Junta de Joves La Salle.

Us hi esperem l'any que ve!

bottom of page