Ja hem rebut la #FlamadelCanigó i hem celebrat la #RevetllaLaTraca

25.06.2016

Des de ja fa deu anys la Flama del Canigó arriba a Premià i, des de ja fa cinc La Traca organitza la única revetlla amb foguera del poble, amb la que s'ha recuperat aquesta tradició. Aquest any, els organitzadors de la rebuda de la flama, ens han passat la torxa de la organització de tot l'acte.

 

Tot va anar sense problemes, la animació i els jocs infantils a la Plaça dels Països Catalans, la rebuda de la Flama del Canigó, el cercavila amb Capgrossos, Gegants i Diables, la encesa de la foguera i la posterior revetlla i festa! 

 

Us deixem amb un recull de fotografies i fins l'any que ve!

 

 

 

Please reload

Entrades recents

18.10.2019

02.06.2019

12.02.2019

Please reload

Busca per etiquetes

Ens trobareu a l'escola La Salle Premià de Mar

C/ Abat Oliba nº17 08330 Premià de Mar    grupjovelatraca@gmail.com    www.latracalsp.com

  • @latraca.lasallepremia
  • @latracalsp