Ja tenim aquí la Pujada a Peu a Montserrat!

17.04.2015

La Pujada a Peu a Montserrat és un peregrinatge a una muntanya emblemàtica de Catalunya que ens permet gaudir de la natura i conèixer a altres persones que es mouen pel mateix que nosaltres entre moltes d'altres coses. A més a més de la trobada que acaba dissabte, La Traca, ens quedarem fins diumenge. Per aquest motiu, els que dessitgeu venir a Montserrat a l'estil La Traca haureu d'omplir dues autoritzacions. Reunió informativa Dijous 7 de Maig a les 17h a la sala d'audiovisuals. Cal inscriure's a secretaria abans del 29 d'Abril.

 

Inscripció NOMÉS PUJADA A PEU A MONTSERRAT (DISSABTE) 

 

Inscripció LA TRACA DISSABTE TARDA + DIUMENGE 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Entrades recents

18.10.2019

02.06.2019

12.02.2019

Please reload

Busca per etiquetes

Ens trobareu a l'escola La Salle Premià de Mar

C/ Abat Oliba nº17 08330 Premià de Mar    grupjovelatraca@gmail.com    www.latracalsp.com

  • @latraca.lasallepremia
  • @latracalsp