top of page

Pasqua Jove al Camí de Ronda


Els passats dies 12, 13, 14, 15 i 16 d'abril els Trons van fer la ruta del Camí de Ronda per celebrar la Pasqua Jove amb altres joves d'Agrupaments de Joves La Salle Catalunya.

Aquest any, com a novetat i per celebrar els 300 anys de la mort de Sant Joan Baptista de La Salle, es va proposar una Pasqua diferent per als vermells (joves de 3r i 4t d'ESO). Van participar i caminar la ruta del Camí de Ronda que va des de Portbou fins a Roses.

Els Trons van marxar divendres 12 a la tarda de Premià. Van passar la nit a Sant Celoni i dissabte ben d'hora al matí van començar a caminar la ruta. L'eix d'animació de la ruta anava sobre l'Odisea. Els joves havien d'ajudar a Ulisses a fer front als perills del Mar Mediterrani i superar moltes aventures mai viscudes en el cau!

Tot plegat van passar uns dies a la natura amb altres joves on van tenir l'oportunitat d'autosuperar-se i descobrir-se a si mateixos. Van passar-ho molt bé i van viure una experiència única!

BONA PASQUA A TOTHOM!

Fotografia: Joan Such


bottom of page