top of page

Pasqua Jove a Sant Martí de Sesgueioles


Els passats 13, 14 i 15 d'abril les Piules i Dinamites de La Traca van assistir, com cada any, a Sant Martí de Sesgueioles per celebrar la Pasqua amb nois i noies d'altres Grups de Joves La Salle Catalunya!

Les Piules, els grocs, van gaudir de tres dies a la casa de colònies El Molí Vell. El seu eix, "Yellowmanji" es basava en la paràbola de l'Ovella Perduda i tractava sobre un caçador i el seu germà perdut. Els infants van gaudir molt de la natura i dels jocs preparats, i van fer molts amics i amigues d'altres agrupaments.

Les Dinamites, els blaus, es van allotjar a la casa El Molí Nou i van passar-ho molt bé durant els tres dies. El seu eix d'animació era del circ, això va fer que s'ho passessin d'allò més bé, i que gaudissim amb les altres entitats.

Tot plegat vam gaudir tots junts d'un inici de Pasqua molt divertit i entretingut. Vam tancar la sortida amb un dinar bonissim cuinat per Revisa, i com ja és tradició, fam fer una "Hora dels adéus" per despedir-nos.

BONA PASQUA A TOTHOM!

Fotografies: Germà Javi Nuñez, Joves La Salle Catalunya


bottom of page