top of page

Pasqua Jove a Sant Martí Sesgueioles!


Ja hem tornat de Pasqua! Aquesta Setmana Santa, diferents opcions per a tothom han fet que tots haguem passat una setmana per recordar, una d'elles va ser el 24, 25 i 26 de Març a Sant Martí Sesgueioles, en aquest cas per les Piules, les Dinamites i els Trons conjuntament amb altres nens, nenes, nois i noies d'altres grups de Joves La Salle Catalunya.

Les Piules, els grocs, van gaudir de tres dies de diversió i entreteniment. L'eix tractava sobre astronautes i planetes Malgrat el mal temps, els infants s'ho van passar molt bé i van gaudir molt dels jocs i activitats que es van preparar.

Les Dinamites, els blaus, van fer ruta! Tot i la pluja i el fang van dormir la primera nit al poble de Prats del Rei. L'eix d'animació d'aquesta Pasqua, la festa major, va fer que s'ho passessin d'allò més bé tot i el temps. Al dia següent, la fira d'entitats va arribar a la festa major i van poder (re)descobrir algunes entitats.

Els Trons, els Vermells, teníen organitzat fer dos dies de ruta però van haver de canviar els plans previstos. Van anar a la casa de colònies del Molí de La Roda i allà van realitzar totes les activitats i dinàmiques. El dia 25 van fer una caminada fins a Sant Martí Sesgueioles, aprofitant que no plovia gaire. Tot ho van fer relacionat amb l'eix; que tractava sobre la revolució i els personatges històrics que van deixar marca. Tots van gaudir molt d'aquests tres dies units. L'eix tractava sobre la revolució, va aparèixer un viatger del futur amb un dietari vell ple de fragments incomplets i els va demanar ajuda per completar el seu diari. El viatger va explicar que va venir a la nostra època, ja que segons les seves dades, estem en un moment on hi ha una gran tolèrancia a totes les ideologies. I per tant és el moment històric més fàcil, per poder investigar quin pot ser aquell model ideal per a la humanitat. A partir d'aquí van tractar diferents temes socials i històrics amb activitats i dinàmiques, com les desigualtats de gènere, la discriminació i la ètica de la guerra, tot presentant-los a través d'un personatge històric o rellevant.

Bona Pasqua a tothom!

En breus més fotografies a la galeria!

Fotografies (per ordre d'aparició): Ernest Casaponsa, Eva Peregrina, Laura De Lecea, Joan Such

bottom of page