Projecte "EL RACÓ DEL CAFÈ"


Aquest curs, un dels objectius de l'Agrupament, és formar part d'un projecte solidari. Per això s'ha creat el Racó del Cafè.

Es tracta d'oferir cafè i infusions a la sortida dels caus, mentre els pares i mares esperen a la sortida dels infants i joves, a canvi de la voluntat. A final de curs, entre totes i tots (infants, joves, pares, mares, Caps i Quel.les) decidirem a quina obra social es destina la recaptació.

A La Traca, com a entitat educativa, veiem la doble cara dels projectes solidaris:

- Per una banda participem a favor de la causa

- D'altra banda, en aquests projectes, veiem molts dels nostres valors aplicats de forma pràctica i, per nosaltres, són una eina educativa més per treballar a les unitats amb els infants i joves aquests valors.

Esperem aportar el nostre granet de sorra i, a més a més, fer l'espera més amena.

Us donem les gràcies per la vostra col·laboració!

#cafè #racódelcafè #solidaris #latraca