top of page

Projecte "EL RACÓ DEL CAFÈ"


Aquest curs, un dels objectius de l'Agrupament, és formar part d'un projecte solidari. Per això s'ha creat el Racó del Cafè.

Es tracta d'oferir cafè i infusions a la sortida dels caus, mentre els pares i mares esperen a la sortida dels infants i joves, a canvi de la voluntat. A final de curs, entre totes i tots (infants, joves, pares, mares, Caps i Quel.les) decidirem a quina obra social es destina la recaptació.

A La Traca, com a entitat educativa, veiem la doble cara dels projectes solidaris:

- Per una banda participem a favor de la causa

- D'altra banda, en aquests projectes, veiem molts dels nostres valors aplicats de forma pràctica i, per nosaltres, són una eina educativa més per treballar a les unitats amb els infants i joves aquests valors.

Esperem aportar el nostre granet de sorra i, a més a més, fer l'espera més amena.

Us donem les gràcies per la vostra col·laboració!

bottom of page