top of page

La Clau 2017 ja està aquí


El mes de febrer no té sentit sinò es celebra La Clau, aquest any es celebra el cap de setmana del 18 i 19, en aquestaocasió les activitats centrals es realitzen entre La Salle Comtal i La Salle Barceloneta.

Passarem el cap de setmana entre activitats conjuntes, gimcanes i tallers proposats pels coordinandors de cada clau, a més, aquestes activitats les compartirem amb altres grups/agrupaments/esplais. A continuació us deixem les diferents claus i quines edats pertanyen.

També, us deixem la web de Joves La Salle on trobareu més informació i, sobretot, la inscripció online que us d'omplir abans del dia 11 de febrer (dissabte). A més, a la nostra web trobareu l'inscripció que ens heu de deixar omplerta a la caixa que tenim a secretaria de l'escola.

No dubteu en enviar-nos un mail per qualsevol qüestió.

bottom of page