top of page

Montserrat a Peu. Somriures, esforços i solidaritat.


El cap de setmana passat celebràvem tots junts la 39a Pujada a Peu Montserrat, una activitat de Joves La Salle on participen grups com nosaltres i escoles de tota la xarxa de La Salle Catalunya.

Després de caminar fins al Monestir des de Manresa, Barcelona, Monistrol, Collbató, Mollerussa, Gallifa, La Llacuna, o bé haver pujat directament per carretera o cremallera, entre d'altres rutes, els 1800 Lasal·lians ens vam trobar a dalt on, tot i la pluja, vam viure un dia ple de retrobaments i noves amistats.

Després de no poder fer les activitats programades pel matí, ens vam trobar tots a l'església de Montserrat, on vam fer la tradicional prefària, aquesta edició, plena de color per les bufandes escollides.

Al final d'un dia ple de somriures, esforços i també solidaritat, ja que tots els beneficis de les inscripcions es destinen a les Fundacions de La Salle Solidària (Fundació Comtal i PROIDE), tots els grups i escoles van tornar als seus llocs de procedència sense incidents.

Moltes gràcies a la Junta de Joves La Salle per preparar la pregària i a tot l'equip d'intendència que va fer possible que la Pujada fos segura i tothom estigués atès.

Gent de La Salle Gràcia, Benvinguts a Joves La Salle!

bottom of page