top of page

La Clau '15, tot un èxit!


El cap de setmana passat, es va celebrar la trobada anual de Joves La Salle Catalunya a La Salle Palamós: La Clau 2015-És a les nostres mans. Vam assistir més 300 participants i monitors dels diferents caus, esplais i escoles d'arreu de Catalunya.

Durant el matí vam fer una activitat conjunta tots els participants, en canvi, a la tarda, ens vam dividir per grups d'edat. Mentre que alguns fèien tallers de fer espelmes i altres pasajaven pel poble fent reptes, se'ns va fer l'hora de sopar. Després d'això, vam fer la celebració i jocs de nit dividits per edats. L'endemà, després d'esmorzar i fer els serveis que tocaven, vam fer una última activitat conjunta tot tancant l'eix d'animació, va ser un holi-festival.


Les trobades de Joves La Salle ens permeten conèixer als altres grups i la seva gent, tot fent actvitats conjuntes.

bottom of page