top of page

Celebració del Nadal a La Traca


IMG-20141214-WA0033.jpg

Aquest cap de setmana, La Traca ha estat celebrant el Nadal.

Dissabte a la tarda, les piules i les Dinamites van fer activitats a l'escola. Les Piules, amb l'ajuda dels Trons, van descobrir un Pessebre i, més tard, van construir-ne un de propi. Mentre que les Dinamites, van versionar diferents anuncis publicitaris relacionats amb el Nadal.

Diumenge al matí s'ha participat en la tradicional Pujada del Pessebre que organitza el poble. Un cop a dalt de St. Mateu, hem fet una celebració tot reflexionant sobre el Nadal i el que implica. També mecionar l'entrega de fulards (només als qui el van aconseguir a la sortida del Pas). Un cop a l'escola de nou, hem compartit un dinar tots junts, hem assistit a la primera edició del Concurs de Postres (la recepta guanyadora del concurs estarà en aquest mateix post en uns dies) i hem vist els vídeos i el Pessebre que havíen preparat les Piules i Dinamites.

bottom of page