top of page

Canòlich Music a Andorra


El cap de setmana passat i en motiu del Canòlich Music Festival els Trons, Trucs, monitors, alumnes, acompanyants i alguns professors de l'escola ens vam desplaçar fins a Sant Julià de Lòria a Andorra per assistir i participar al festival.

Va ser un cap de setmana on convivència, música i fe van ser els principals protagonistes.

Com a primer acte de la jornada, es va realitzar una pregària animada pel grup Kairoi a la parròquia de la Mare de Déu del Canòlich de St Julià de Lòria i també diferents tallers relacionats amb la música, la fe i la transcendència personal. A l'espai Dona't a Conèixer, els grups més joves, entre ells tres de la nostra escola, van actuar amb temes propis. Volem animar a que segueixin creant, cantant i participant als grups que dissabte no es van endur cap premi, ja que tenen un dels valors més grans i que sempre el portaran a sobre: l'honradesa. Després del Dona't a Conèixer es va celebrar una missa, amenitzada pel grup TwOCats pel Gòspel i, a la nit, els concerts de Please i Kairoi.

Us deixo amb la crònica de la participant al festival i a La Traca, Carlota López:

Estàvem a La Salle a les set del matí morts de son però, en canvi, amb moltes ganes de marxar cap a Sant Julià de Lòria, vam pujar a l'autocar i ens vam acomiadar dels que es quedaven. Portàvem al voltant d’un parell d'horetes a la carretera, quan vam parar a una estació de servei a estirar cames i esmorzar. De nou vam pujar a l'autocar i, ja amb moltes ganes d'arribar. Després de tres horetes per fi vam arribar a Andorra, ens van rebre unes persones vestides amb unes armilles reflectants jeje:') molt “majetes” tots...

Ens van guiar cap al lloc on dormiríem aquella nit que duraria poc. Més tard, ens vam dividir per anar als nostres tallers. Em va tocar un de música, va ser divertit i ens ho vam passar molt bé.

Després vam anar a la plaça on hi havia la gran carpa, on es duríen a terme les actuacions i on viuríem una nit intensa plena d'emocions i concerts. Vam dinar allà mateix i a continuació els que havíem d'actuar ens vam anar a vestir per la a ocasió i vam fer un últim assaig ràpid per assegurar-nos de que tot anava bé. Amb tants nervis que portava a sobre, ja que era la primera vegada que actuava en públic, em vaig estressar durant uns instants, però algú amb les seves paraules tranquil·litzadores em va donar seguretat :). Total que ja era l'hora, ens tocava sortir a menjar-nos l'escenari. I així ho vam fer el meu grup i jo. Llàstima que aquell jurat no ho va reconèixer. Però no passa res, ja que l'important és que ens ho vam passar molt bé i va ser una experiència nova per a molts.

Després de escoltar les deliberacions del jurat... Vam anar a sopar fideuà, un tros de pà, una ampolla d'aigua i un tros de coca rara, “bueno una cena completita :p”. Ens vam reunir tots i totes per sopar, vam riure i ens ho vam passar molt bé. Després de sopar van començar els concerts, uns estaven a dins, i uns altres estàvem a fora esperant que s'acabés el primer concert a càrrec de Please per a que vingués KAIROI, que ens agradava més.

Molts van marxar a dormir abans perquè tenien "soneta", mentre que els altres cantàvem, ballàvem, cridàvem... Vaja! Un "desfase" total per a alguns jajaja:) Quan van acabar els concerts vam anar cap al pavelló d’esports a "dormir". Ens van dir que entréssim en silenci perquè estaria tothom dormint, però no va ser així. Estava tothom despert, cridant i “liant-la”. Fins que algú va posar ordre, llàstima que els altres grups teníen ganes de "juerga", va ser la traca final! Tots i totes ens vam dormir.

Al dia següent, després d'aixecar-nos, vam esmorzar i vam tornar cap a Premià. A meitat de trajecte també vam parar a estirar les cames i finalment vam arribar a Premià. Tots molt cansats! Va ser un cap de setmana inolvidable! Agraeixo a tots, tot el que van fer per a que nosaltres ens ho passéssim el millor possible. GRÀCIES!

PD: nosequee nosequantus

Carlota López, Participant a Trons

Volem donar les gràcies a l'organització, als artistes convidats al festival, a tots els participants, a professors, alumnes, monitors, trons i trucs per fer que tots passéssim un fantàstic cap de setmana.

imatge

Aquí teniu els enllaços d'interès relacionats:

Canòlich Music: http://www.canolichmusic.com/

L'artista Convidat: https://www.youtube.com/channel/UCo6hvDW2biKg1D8zRCOzLaQ

Kairoi: http://www.maristes.cat/kairoi/

TwOCats pel Gòspel: http://www.twocatspelgospel.com/

bottom of page