top of page

La Sortida del Pas, tot un èxit!


La Sortida del Pas ha estat un èxit.

Dissabte, vam estar fent diferents activitats i tallers per unitats (llàstima la pluja). Després de sopar el fantàstic menjar que van cuinar els participants de Master Kaus vam fer el joc de nit conjunt i el Bona Nit per unitats.

Que bé que vam dormir de cansats que estàvem!

Diumenge, després del Bon Dia, esmorzar i fer els diferents serveis ens vem dirigir tots junts fins cap al Santuari de Queralt. Un cop allà, vam fer diferents activitats relacionades amb els cinc eixos i, més tard vam fer la celebració del canvi d'unitat i entrega de fulards simbòlics(donat alguns problemes tècnics). Però, no patiu! la entrega física del fulard serà el proper cau. Després de dinar, l'autocar ja ens esperava a l'aparcament del Santuari. Una breu parada a La Salle Berga per a recollir les motxilles i cap a casa!

bottom of page